16. 10. 2015

Používáte v SUSE Linux Enterprise 12 efektivně všechny funkce? Přijďte na školení do OKsystem.

Vybrat si můžete ze čtyř školení, která Vám pomůžou s administrací SUSE Linux Enterprise 12. Základy potřebné pro správu systému pokrývá pětidenní autorizovaný kurz N3124 - Administrace SUSE Linux Enterprise Server 12. Absolventi tohoto kurzu budou schopni používat prostředí GNOME, spravovat systém YaSTem, rozumět souborovému systému a databázi uživatelů a skupin, spravovat přístupová práva, instalovat software a používat shell a textové editory.

Navazující pokročilý kurz N3125 - Pokročilá administrace SUSE Linux Enterprise Server 12 se zabývá novými aspekty administrace SLESu verze 12 (systemd, GRUB2, GPT a EFI) a samozřejmě také obecnými znalostmi, jakými jsou skriptování v bashi, správa identit a nastavování síťových služeb.

Dvoudenní kurz N3126 - Novinky v SUSE Linux Enterprise Server 12 proti verzi 11 poskytuje veškeré informace týkající se funkcionality SLES12. Potřebujete-li porozumět síťovým technologiím používaným v SUSE Cloud 4, zveme Vás na rovněž dvoudenní kurz N3129 - Administrace SUSE Cloud 4.

V OKsystem se můžete těšit na výuku v prostorných učebnách blízko centra Prahy a Brna, občerstvení během celého dne a ochotné lektory. Příjemným benefitem je možnost využít čtyři hodiny konzultace zdarma s našimi profesionály v rámci absolvování pětidenního školení.



Sdílejte příspěvek v sociálních sítích


Zpět