16. 8. 2017

Váháte mezi prezenčním školením v učebně a e-learningem?

E-learning se již několik let prosazuje v oblastech, kde je třeba vzdělávat větší množství zaměstnanců. V poslední době začíná pronikat možnost e-learningových kurzů také do oblasti odborných IT školení. Je to vhodná metoda výuky i pro odborný IT kurz?

V případě e-learningu si student sám určuje čas a místo, kdy se studiu věnuje. To může být výhodou, ale také nevýhodou. Klade velké nároky na disciplínu studenta. V dnešní uspěchané době je těžké najít si chvíli klidu, abychom se mohli soustředit na učení. Přesně tento klid vám poskytne prezenční školení v učebně, kdy se můžete nerušeně koncentrovat na studium daného tématu.

Další faktor, který je třeba zvážit, je absence pedagoga během e-learningu. U samostudia nemáte možnost ujasnit si všechny doplňující dotazy se zkušeným odborníkem – pedagogem a nemáte žádnou okamžitou zpětnou vazbu a kontrolu, což je důležité zejména u odborných školení.

Pokud však někomu vysoké pracovní vytížení, špatná dopravní dostupnost či jiné podobné důvody znemožňují účast v prezenčních kurzech, může být e-learningový kurz alternativou. V naší nabídce najdete široký výběr elektronických kurzů Microsoft. Kurzy se skládají z výukových videí, elektronické textové příručky se zadáním cvičení a přístupu k virtuálnímu prostředí, ve kterém se dělají laboratorní cvičení (tzv. hands-on labs). Nedílnou součástí jsou také kontrolní otázky (tzv. assessments) k ověření získaných znalostí. Kurzy jsou v angličtině, obvykle se jedná o 30 – 40 hodin výuky. Zakoupením kurzu získáváte licenci pro 1 uživatele. Přístup k materiálům je časově omezen na 3 měsíce, příručku můžete využívat neomezenou dobu. Podrobnosti včetně seznamu dostupných kurzů najdete zde, případně vám s výběrem vhodného kurzu rádi poradí naši obchodníci.

Cena za 1 kurz Microsoft pro 1 účastníka: 15 900 Kč bez DPH



Sdílejte příspěvek v sociálních sítích


Zpět